Linkbuilding

Het verdienen van backlinks (Link earning) is een kwestie van interessante content aanbieden. Om dit te bereiken moet u creatief te werk gaan. Als veel websites (vooral die betrekking hebben op uw vakgebied) een link vermelden naar uw website, ziet Google uw website als belangrijk en zal uw Pagerank verbeteren.Het aanmelden van het bedrijf op websites waarop klanten opdrachten kunnen plaatsen om offertes op te vragen kan wel werk (en dus omzet) opleveren, maar meestal geen extra website bezoekers, omdat dat soort offerte websites geen links naar websites van de deelnemende bedrijven vermelden. Deelname aan linkfarms of betaalde links om de pagerank te verbeteren wordt bestraft door google. Dit geldt ook voor overmatig veel links in blogs, forums, e.d. Link nooit terug naar andere websites in ruil voor een link naar uw website.

Graag nemen wij ook met u door op welke websites u uw website kunt laten vermelden. Graag maken wij een overzicht voor u met de advertentiekosten, zodat we gemakkelijk een selectie kunnen maken. Websites zoals Independer, Beslist, Kieskeurig, Tweakers, Vergelijk, Marktplaats e.d. kunnen u bezoekers en sales opleveren. Samen met u selecteren wij de meest geschikte om uw doelgroep te benaderen en tot betere verkoopresultaten te komen. Adverteren op portals kan extra websitebezoekers en dus omzet opleveren omdat portals vaak goed vindbaar zijn. Het nadeel is dat adverteren in goede portals vaak duur is en dat ook uw concurrenten erop vermeld staan. Op lange termijn is het natuurlijk beter om ervoor te zorgen dat uw eigen website gewoon goed vindbaar is in Google, zodat u de dure portals niet meer nodig heeft. Adverteren op een portal met een slechte pagerank is onverstandig, tenzij het gratis is (en niet tegen de richtlijnen van Google ingaat.)

Checklist Linkbuilding

  1. Heeft u een lijst met websites, forums, social media pagina's, etc. waarop u uw website en met name uw blogposts zou willen delen?
  2. Heeft u een lijst met portals waarop u uw bedrijf en website tegen betaling zou kunnen publiceren?

Uw input

Laat het ons even weten als het bovenstaande is gelukt of dat uw wilt dat wij het voor u in orde maken. Wilt u liever persoonlijk afspreken bij u op kantoor? Dan maken we natuurlijk graag een afspraak.
Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies en daarmee vergelijkbare technieken in.
Meer informatie Ok