Stel uw e-mailaccounts in

e-Mailaccounts

 1. Login op Cpanel met de logingegevens van Siteground: www.uwdomeinnaam.com/cpanel als uw domain als bij Siteground wordt gehost
 2. Scroll naar het icoontje Emailaccounts
  cpanel e-mail
 3. Klik op het dropdownmenu met More en kies voor Configure Email client (eventueel kunt u hier ook uw wachtwoord wijzigen)
  configure-mail
 4. Hier vindt u de gegevens die u kunt invoeren in uw email programma op uw pc of smartphone.
  settings mail

Webmail boxen

In de Basis website met CMS is het aanmaken van 2 e-mailboxen inbegrepen in de vaste prijs. U kunt ook aangeven of u adressen wilt laten doorsturen aan andere adressen of dat er alleen een webmailbox voor aangemaakt moet worden. U krijgt toegang tot uw mailbox via www.uwdomeinnaam.com/webmail. Uw inlognaam is uw emailadres en u krijgt van ons het wachtwoord.

e-Mailprogramma's

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om die e-mailadressen in te stellen in uw e-mailprogramma op uw PC, laptop of smartphone. Als u al een website en email heeft bij een andere provider, dan moet u dit pas doen als als de DNS wijziging is doorgevoerd in de stap van de "Go-Live". Wij helpen u graag hiermee maar die tijd wordt altijd berekend op een 10 Urenkaart. U kunt het natuurlijk ook aan uw systeembeheerder vragen, aangezien dit ook eigenlijk meer zijn vakgebied is.

Checklist e-mailaccounts

 1. Welke e-mailadressen moeten wij voor u bij Siteground aanmaken?
 2. Waar moet de email eventueel naartoe worden doorgestuurd?
 3. Heeft u en al uw medewerkers alle emailaccounts ingesteld in alle e-mailprogramma's, Apps op PC, laptop, tablet en smartphone?
Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies en daarmee vergelijkbare technieken in.
Meer informatie Ok